Crypto Kopen via Bitvavo - Eerste 1000 Euro Gratis Handelen met Kortingscode

Geschreven door: Ruud 4 minuten leestijd

Cryptocurrencies, of kortweg crypto, worden steeds populairder. Niet alleen wereldwijd, maar zeker ook in Nederland. Bitvavo is een Nederlands bedrijf met een eigen platform waar je meer dan 150 digitale valuta's kunt kopen, bewaren en verkopen. Bij Bitvavo kun je tegen lage kosten je crypto kopen en betalen met iDeal. Bitvavo staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Bitvavo heeft een welkomstbonus voor nieuwe klanten!

Als je tijdens het aanmelden de affiliate code C60C80A166 gebruikt, of de website bezoekt via deze link, dan kan je de eerste 1.000 euro handelen zonder transactiekosten in de 7 dagen na het openen van je account.

Hoe werkt de Bitvavo kortingscode?

Door de website van Bitvavo te bezoeken via deze link weet Bitvavo dat je via eenPassiefInkomen komt. Als je vervolgens een account aanmaakt zorgen zij dat je als nieuwe klant gebruik kunt maken van de speciale actie en welkomstbonus. Dit gebeurt automatisch bij de aankoop van de eerste 1.000 euro aan crypto in de eerste 7 dagen nadat je jouw account hebt aangemaakt.

Je kunt er ook voor kiezen om een account te openen via de app van Bitvavo. Deze is beschikbaar voor zowel iOs als Android. Vul tijdens het registreren van je account de code C60C80A166 in om gebruik te maken van de welkomstbonus.

Website van Bitvavo (2022)

Website van Bitvavo (2022)

Account openen bij Bitvavo

Het is heel eenvoudig om een account te openen bij Bitvavo. Je kunt de website bezoeken via deze link en vervolgens rechtsboven in het menu klikken op aanmelden.

Let goed op de melding over de welkomstbonus bij het aanmaken van een account bij Bitvavo.

Let goed op de melding over de welkomstbonus bij het aanmaken van een account bij Bitvavo.

Let goed op dat je bovenaan de melding over de welkomstbonus ziet staan. Als je dit niet ziet staan, gan dan via deze link naar de website van Bitvavo om de welkomstbonus te ontvangen.

Vul vervolgens jouw echte naam en gegevens in om een account te openen. Nadat je op registreren klikt ontvang je binnen enkele minuten een e-mail om je account verder af te ronden.

Je kunt ook een account openen via de mobiele app van Bitvavo. Deze is beschikbaar voor zowel iOs als Android. Vul tijdens het aanmaken van een account de code C60C80A166 in om gebruik te maken van de welkomstbonus.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse cryptobroker. Een financiële instelling waar jij crypto kunt kopen, bewaren en verkopen. Bitvavo is opgericht in 2017 door Jelle de Boer en Tim Baardse en in 2018 officieel gelanceerd.

In 2022 is Bitvavo uitgegroeid naar een van de bekendste Nederlandse cryptobrokers. Ze staan bekend vanwege hun brede aanbod van meer da n150 crypto's en lage transactiekosten. Met hun Bitvavo platform bieden ze inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers een eenvoudige en snelle manier aan om crypo te kopen, bewaren en verkopen.

Je kunt onder andere je crypto kopen door betaling via iDeal, Bancontact of een directe bankoverschrijving. De handelskosten variëren van 0,03% tot 0,25% en behoren daarmee tot de laagste van de markt.

Is Bitvavo betrouwbaar?

Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en heeft zich daarmee te houden aan de AVG-wetgeving. Bitvavo staat ook onder toezicht van De Nederlandse Bank.

Is mijn geld veilig bij Bitvavo?

Bitvavo doet er alles aan om jouw geld veilig te houden. Zo worden tegoeden van gebruikers bewaard in een aparte stichting en maakt Bitvavo gebruik van cold wallets.

De crypto tegoeden van gebruikers worden bewaard in een aparte stichting, Stichting Bitvavo Payments, zodat deze buiten een eventueel faillissement van Bitvavo vallen.

Het meerendeel van de digitale valuta's bij Bitvavo zitten in cold wallets. Dit is een offline opslag waar de tegoeden worden bewaard. De twee partijen waarmee Bitvavo samenwerkt zijn verzekerd tot 250 miljoen dollar en er zijn meerdere handtekeningen vereist om een transactie uit te voeren.

Daarnaast kun je zelf ook je account beveiligen door gebruik te maken van tweefactorauthenticatie (2FA). Hierbij moet je een inlogpoging op je account altijd bevestigen via je mobiel, zodat onbekende geen toegang tot je account kunnen krijgen.

Wat zijn de kosten bij Bitvavo?

De kosten bij Bitvavo bestaan uit diverse onderdelen. Het openen en aanhouden van een account bij Bitvavo is gratis.

Handelkosten

De handelskosten bij Bitvavo zijn afhankelijk van hoeveel jij handelt in crypto. Hierbij wordt gekeken naar je gemiddelde handelsvolume in de afgelopen 30 dagen. Kosten variëren van 0,25% taker fee en 0,15% maker fee als je minder dan 100.000 euro handelt, tot slechts 0,04% taker fee en 0,03% maker fee als je meer dan 25 miljoen euro handelt.

Stortingskosten

Je kunt op dit moment op 8 verschillende manieren geld storten op je account. SEPA-overschrijvingen zijn gratis, net zoals een iDeal of Bancontact storting. Andere betaalmogelijkheden hebben wel kosten tussen de 1,5% en 2,25%.

Opnamekosten

Tenslotte is er ook nog sprake van opnamekosten, wanneer je crypto verkoopt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de soort crypto als gevolg van blockchain-congestie.

Bekijk de website van Bitvavo voor een overzicht van de actuele kosten.

Bitcoin en andere crypto kopen via Bitvavo

Bitvavo heeft op moment van schrijven een aanbod van 156 verschillende digitale valuta's die je kunt kopen, bewaren en verkopen op het platform van Bitvavo. Hieronder vallen natuurlijk de grote, bekende namen zoals Bitcoin, Ethereum, Binance Coin en Litecoin. Maar ook coins zoals Solana, Neo, Polkadot, Chainlink, Uniswap, Dogecoin en Shiba Inu.

Klik hier om gratis een account te openen bij Bitvavo. Je maakt dan direct gebruik van de welkomstbonus waardoor je de eerste 1.000 euro gratis kunt handelen in de eerste 7 dagen na het openen van je account.

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links naar Bitvavo. Wanneer je een account opent via deze links ontvang ik een kleine vergoeding, terwijl het jou niets kost. Op deze manier kun je jouw waardering laten blijken voor dit artikel, en kan ik content blijven maken in de toekomst. Bedankt!