Dé Beleggerstraining voor beginnende beleggers

Een online training met meer dan 50 video's, tools en een exclusieve community

Stap voor stap werken aan jouw beleggingsplan!

Beginnen is de belangrijkste stap! Maar het is ook spannend, zeker als je nog onbekend bent met beleggen. Die onzekerheid nemen we weg met onze training, waarin we je stap voor stap uitleggen wat je moet weten zodat je een goede start kunt maken. Wil je beginnen met beleggen? Dan is onze beleggerstraining voor jou! Al onze kennis, ervaring en tools in één online training.

Inhoud van de Beleggerstraining

  • 50+ video's (meer dan 6 uur)

  • Handige tools

  • Exclusieve community

  • Nog veel meer...

Beginnen met Beleggen
met de Beleggerstraining

In de beleggerstraining vind je meer dan 50 video's met alles wat je moet weten als je begint met beleggen. Gebaseerd op eigen ervaring, kennis en vragen vanuit onze volgers hebben we een training gemaakt die je helpt op stap voor stap een plan te maken.

Gedurende de hoofdstukken werk je aan je eigen plan, waarbij je duidelijkheid en vooral ook zekerheid krijgt in hoe je goed van start kunt gaan. Want een goed plan samen met goede voorbereiding zorgt voor betere resultaten!

“We hebben de training gebaseerd op de vragen die wij elke dag ontvangen. In deze training vind je alle antwoorden op de vragen die je als beginnende belegger hebt, en we voegen nieuwe lessen toe als dat nodig is!”

Ruud eenPassiefInkomen
Ruud | eenPassiefInkomen.nl
Beleggerstraining Training

Exclusieve Community
van de Beleggerstraining

De community geeft je de mogelijkheid in contact te komen met andere cursisten. En met ons natuurlijk! Deel jouw ervaring en kennis, of vraag om hulp als je dat nodig hebt.

Ook biedt de community de ruimte om het laatste nieuws te delen, in discussie te gaan en meer. Zo doe je nog meer kennis op en kunnen we deze kennis ook met elkaar delen!

Beleggerstraining Community

Beleggerstraining

De training in het kort

De beleggerstraining is ontstaan vanuit de behoefte van onze volgers. Elke dag ontvangen we vragen van (beginnende) beleggers. De informatie die je nodig hebt als je wilt beginnen met beleggen hebben we verwerkt in de beleggerstraining!

Door middel van de beleggerstraining delen wij onze kennis, ervaring en tools die jou helpen als je wilt beginnen met beleggen. Beleggen kan spannend zijn, aangezien het om je eigen geld gaat, en door middel van deze beleggerstraining helpen wij je zo goed mogelijk om met een plan van start te gaan.

In het trainingsgedeelte vind je alle video's verdeeld in diverse hoofdstukken. De beleggerstraining is online te bekijken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Volg de training op je eigen tempo op het moment dat het jou uitkomt! Met de eenmalige aankoop zorg je ervoor dat je altijd toegang hebt en ook updates in de toekomst zijn beschikbaar voor je! De tools die wij gebruiken bij het maken van een plan en beleggingen zijn beschikbaar onder de desbetreffende video.

De community is een plaats voor meer contact, kennis en informatie rondom beleggen. Vragen uit de community hebben prioriteit voor ons! Wij mogen niet adviseren, maar willen graag meedenken en informeren.

Veel tevreden klanten gingen je voor...

Gebouwd op onze jarenlange kennis en ervaring & gewaardeerd door nieuwe beleggers!

Leden
900+
Beschikbaar
24/7
Refunds
1%

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Beleggerstraining volgen?
Nadat de aankoop is afgerond ontvang je per e-mail instructies. Je ontvangt een uitnodiging voor onze online training (via Teachable) waar je ten alle tijden de Beleggerstraining kunt volgen. Deze is 24 uur per dag toegankelijk en je kunt hem in eigen tempo doorlopen. Daarnaast ontvang je ook een uitnodiging voor de exclusieve community waar je vragen kunt stellen en in contact kunt komen met andere cursisten.
Kan ik ook een gedeelte van de Beleggerstraining aanschaffen?
Het is helaas (technisch) niet mogelijk om een gedeelte van de online training aan te bieden. Bij aankoop van de Beleggerstraining krijg je toegang tot alle onderdelen.
Geven jullie ook specifieke aankooptips?
Nee, we mogen je alleen informeren en niet adviseren. In de Beleggerstraining delen we veel kennis zodat je vol zelfvertrouwen zelf aandelen kunt uitkiezen en beoordelen. Dan heb je onze hulp niet meer nodig!
Kan ik in termijnen betalen?
Nee. Je moet pas beleggen als je een financiële buffer hebt en schuldenvrij bent en daarnaast nog maandelijks geld overhoudt. Als je het bedrag niet ineens kunt betalen moet je jezelf afvragen of je wel in de juiste financiële positie bent om te beginnen met beleggen.
Hebben jullie een niet goed, geld terug garantie?
Jazeker! Wij zijn overtuigd van de waarde van onze training en bieden daarom een garantie. Als je niet tevreden bent, krijg je tot 7 dagen na aankoop het bedrag terug!
Mijn vraag staat er niet tussen, kan ik jullie bereiken?
In onze community kun je je vraag stellen, of misschien zelfs het antwoord op je vraag al vinden. Je kunt ook via de contactpagina een e-mail sturen. We reageren dan zo snel mogelijk!

Klaar om te beginnen? Maak een goede start als beginnende belegger!