Over eenPassiefInkomen

Plant groei

Zodra je samengestelde interest begrijpt verandert je toekomst. Kleine veranderingen hebben grote effecten op de lange termijn. Maar stel niet alles uit naar later, probeer een balans te vinden!

Ruud | Oprichter eenPassiefInkomen.nl

Wat wil je worden?

Financieel Onafhankelijk

Iedereen wil rijk worden, maar weinig zullen het doel ook daadwerkelijk halen. Rijk zijn is een breed begrip en de hoeveelheid geld is voor iedereen anders. Met eenPassiefInkomen willen we dan ook graag financieel onafhankelijk worden.

Want financieel onafhankelijk zijn betekent dat je genoeg geld hebt om je geen zorgen te hoeven maken om financiële zaken. Behalve geld geeft dat ook meteen vrijheid! Je bent in de situatie om keuzes te maken en dingen te doen die je leuk vindt.

Het doel van eenPassiefInkomen is mensen te inspireren en informeren om te werken aan hun (financiële) toekomst. Om te weten hoe je dat doel kunt bepalen en welke stappen je moet nemen om het doel te bereiken.

Wat moet je doen?

Werk aan je financiële toekomst!

Het doel bereiken gaat niet vanzelf, daar moet je zelf aan werken. Maar het is niet iets waar je veel tijd aan hoeft te besteden: als je de basis goed neerzet kun je al heel veel bereiken. Natuurlijk kun je altijd meer doen, om meer dingen of zaken sneller te bereiken, maar dat hoeft niet.

Want we hebben het niet voor niets een PASSIEF inkomen genoemd. Een actief inkomen is wat de meeste mensen hebben; een inkomen waar je je tijd voor moet inzetten. Maar je wilt natuurlijk juist ook geld verdienen zonder je tijd eraan te besteden. Geld verdienen terwijl je slaapt! En dat klinkt misschien als iets dat niet voor jouw is weggelegd, maar dat heb je verkeerd.

Met eenPassiefInkomen informeren we je hierover en helpen we je om de stappen te nemen om dat ook te bereiken. Verwacht niet snel rijk te worden. Wij richten ons op het opbouwen van een passief inkomen en vermogen op de lange termijn!

  1. Persoonlijke Financiën
    Inzicht en grip krijgen op je inkomen en uitgaven
  2. Investeren & Beleggen
    Zet jouw geld aan het werk voor je
  3. (Online) Ondernemen
    Bouw een (online) business om extra geld te verdienen

Begin met de eerste stap om inzicht en grip te krijgen op je persoonlijke financiën. Dit vormt de basis omdat je weet wat je verdient, waar het geld naartoe gaat en hoeveel geld je overhoudt om mee te werken aan jouw toekomst.

Zodra je maandelijks wat geld overhoudt, kan je dit gaan beleggen. Sparen levert bijna niets op, maar met beleggen kun je op de lange termijn een vermogen opbouwen. Op deze manier zet je jouw geld aan het werk voor je!

Je kunt ook je vrije tijd inzetten om een (extra) inkomen op te bouwen. Bij voorkeur een online inkomen dat uiteindelijk ook geld oplevert terwijl je er zo min mogelijk mee bezig bent.