Deze pagina is nog in ontwikkeling en wordt de komende tijd aangevuld!

Onderwerp

Investeren & Beleggen

Investeer je geld voor de toekomst! Zet jouw geld aan het werk voor je en laat rendement en tijd de rest doen.

Onderwerp in het kort:

Als het goed is ben je al druk bezig geweest met je persoonlijke financiën. Door het inzicht en het overzicht dat je nu hebt, samen met geld dat je iedere maand overhoudt, kun je de volgende stappen nemen naar jouw betere toekomst.

Een veelgebruikte volgende stap is beleggen. Zo ben ik ook begonnen! Je hebt immers vaak niet de tijd maar wel het geld. Door middel van investeringen en beleggingen kun je jouw geld aan het werk zetten voor je. Rendement en tijd doen het meeste van het werk!

Je hoort vaak over beleggen in aandelen of in vastgoed. Vastgoed is vaak wat lastiger, omdat je meer geld en kennis nodig hebt waardoor de drempel om te beginnen hoger is.

Beleggen is tegenwoordig veel makkelijker dan vroeger. Je kunt met kleine bedragen beginnen en online alles regelen tegen lage kosten. Daarom wordt beleggen ook steeds populairder!

Zonder dat je het weet beleg je nu ook al met je geld. Met je pensioengeld wel te verstaan. Dit geld wordt namens jou geinvesteerd in obligaties en aandelen om zo rendement te maken. In de hoop dat je later tegen de tijd dat je met pensioen gaat, er genoeg vermogen is opgebouwd om je pensioen van te kunnen betalen.

Het zelf in de hand nemen van je beleggingen en investeringen is aan te raden. Zo kun je de kosten laag houden, rendement vergroten, investeren in waar jouw interesse, passie en kennis liggen. En heel belangrijk, kun je ook al voor je pensioen profiteren van de rendementen!

Interessante websites

| Investeren & Beleggen

DEGIRO
Online broker TIP!
Zelf beleggen tegen lage tarieven of zelfs zonder transactiekosten via de kernselectie!
BinckForward
Online broker
Laat je geld beleggen door Binck, als je zelf de tijd of kennis niet hebt